Reviews
TeeningaPalmen
569 Beoordelingen

Beoordeel Teeninga Palmen


Man    Vrouw

98% van de klanten gaven 4 of 5 sterren



Jacob
20-07-2020
  10/10
Mooie planten, perfect verpakt en snelle levering.


Rene Bernards
17-07-2020
  10/10
Prachtige boomvaren, snel geleverd.


Jacqueline Kooi
16-07-2020
  10/10
Snelle levering mooie planten zeer te vreden


Anoniem
16-07-2020
  10/10
Snelle levering. Goed verpakte boom. Het is nu afwachten of de boom vruchten zal geven.


Carolien
14-07-2020
  10/10
Geweldige kwaliteit en supersnelle levering.
We gaan zeker vaker bij jullie bestellen


Gwenda
13-07-2020
  10/10
Het artikel was heel goed verpakt. Tevreden van het artikel.


G. D.
11-07-2020
  10/10
Snelle levering, mooie palm!
Aanrader


Theo Wegman
09-07-2020
  10/10
Zeer snelle levering en goed verpakt was alleen verbaasd hoe klein de palmen waren.


Marijke van Anholt
09-07-2020
  10/10
Snelle en keurige levering


William Hermes
07-07-2020
  10/10
Snelle, correcte levering.
Helaas was 1 van onze palmen niet erg mooi door het transport gekomen en daarover contact opgenomen.
Ik kon kiezen of ik mijn geld, dan wel een nieuwe palm wilde ontvangen. Dat laatste heb ik gekozen.
De nieuwe (mooie) palm kwam een paar dagen later.
Kortom: Service met een hoofdletter S!
Een absolute aanrader!!


Debbie
06-07-2020
  10/10
snelle levering . Planten waren goed en stevig verpakt . Hele mooie heliconia gekregen met bloei erin . Heel blij mee , voor goede prijs


H.ten Veen
06-07-2020
  8/10
Klantenservice reageerde snel en accuraat op mijn vragen. De plant was goed ingepakt en heeft de distributie goed overleefd


Klaas
06-07-2020
  8/10
De bezorging was perfect.


Henk Seerden
06-07-2020
  10/10
Snelle en goede service.
De bestelling zelf opgehaald.
Leuke spontane ontvangst.
Top,


Joyce
04-07-2020
  10/10
Heel snelle service en heel netjes verpakt ben er heel blij mee


Roger
04-07-2020
  8/10
Snelle service


Judith
03-07-2020
  8/10
Twee oleanders besteld, frisse planten geleverd, goed verpakt en ze slaan ook goed aan.


Art
03-07-2020
  6/10
I’m afraid my review will not be all that favorable, my plant arrived all bent from being in a too small box. I had to plant it with a stick to straighten it. The service was great however and it arrived real quick. I’m now watching it grow up.


Re
01-07-2020
  10/10
Mooie oleander cadeau gestuurd. Afgeleverd op de doorgegeven tijd. Top !


Jasper
28-06-2020
  8/10
Leuke Japanse bananen plantjes gekocht. Kwamen super gezond aan en goed verpakt!


Fleur
25-06-2020
  8/10
Snelle levering en goede communicatie over dat het product in een andere verpakking zat, maar nog wel hetzelfde was. Goed afgehandeld. Milieuvriendelijk verpakt, maar ik weet niet zo goed wat ik nu met dat hooi moet. Ik ken niemand met een konijn... :)


Els
22-06-2020
  10/10
Hele fijne levering, alles goed verpakt, heel tevreden. Dank je wel.


Geertje
21-06-2020
  8/10
2x besteld en 2 x een prima levering.


J.H. Versteegen
19-06-2020
  10/10
tevreden over bezorging en verpakking


L.m.
18-06-2020
  10/10
Prima verpakt, ondanks crisis snel geleverd. Mooie planten. Bedankt!


Erik R
17-06-2020
  10/10
Snelle levering en goed verpakt. Planten zien er mooi uit.


Wesseling
15-06-2020
  8/10
Gezonde planten, goed verpakt en een snelle levering


Dingena WIJNIA
13-06-2020
  8/10
Topservice heel attent en hele goede planten correct en op tijd verzonden.


De jong
13-06-2020
  6/10
(Deze gebruiker heeft geen tekst geschreven)


Robin
12-06-2020
  8/10
Trachycarpus fortunei besteld.
Jammer dat ik er 2 keer achteraan moest bellen maar de POSTNL verschuild zich lekker achter de Corona Crisis.
Contact met Teeninga was oprecht en fijn zij deden er alles aan op het proces van verzenden te versnellen. En bij binnenkomst perfect verpakt geen beschadigingen niks. Prima website. Aanrader wat mij betreft. Wel even geïnformeerd naar mogelijke plannen om een overstap te maken naar een andere vervoerder (wat ze ook van plan zijn)


Brigitte
11-06-2020
  10/10
Vlot afgehandeld en uitstekend verpakt zodat alles in heel goede toestand is aangekomen, dikke pluim !


Maud Zijlma
11-06-2020
  10/10
Een prachtig vijgje mooi van model.
Heel goed en stevig verpakt.
Kom hier zeker terug als klant.


Van den Berg
08-06-2020
  10/10
Alles goed geregeld


Jill
05-06-2020
  10/10
Schitterend Bananen plant, goed geleverd en goed ingepakt. Super blij mee


Ronald Blom
03-06-2020
  10/10
Ik geef 5 sterren en werd correct, toppie geholpen ivm een nazorgvraagje. Dus niks aan toe te voegen.


Arthur
02-06-2020
  10/10
snelle levering, planten goed aangekomen


Astrid
02-06-2020
  10/10
Super service. Op donderdag besteld en op vrijdag al bezorgd.


Tim T.
01-06-2020
  10/10
Snelle service (plantjes na 3 dagen aangekomen en dit tijdens de corona crisis).
Plantjes lijken gezond en doen het heel goed.
5/5 niets op aan te merken


Yvonne te Braak
31-05-2020
  10/10
Netjes verzorgd
Mooie planten


Harriet
31-05-2020
  10/10
Oa een flinke palm en olijfboom online bij Teeninga gekocht, best tricky, maar het zijn prachtige exemplaren, super blij mee.


Urbain
30-05-2020
  10/10
Snelle levering en goed verpakt !


Gonzalez
29-05-2020
  8/10
?plantje was in orde bij ontvangst prima.


Jilleba
29-05-2020
  10/10
Goed verpakt en snel binnen erg mooie plant dik tevreden!


Patrick Koreman
28-05-2020
  10/10
Zeer snel ontvangen en goed verpakt.


Sieta
28-05-2020
  10/10
Makkelijk te bestellen, snelle levering, super verpakt, mooie kwaliteit …. en dat voor een redelijke prijs! Echt super tevreden met mijn twee olijfboompjes


Rob
28-05-2020
  10/10
Mooie palmen vriendelijk geholpen snelle levering


Loes
28-05-2020
  10/10
Snelle levering. Mooie planten. Erg blij mee


Lin
27-05-2020
  10/10
Uitstekende service


Erwin de Waal
26-05-2020
  10/10
Goede en snelle levering. Product was goed ingepakt.


maarten
26-05-2020
  10/10
Mooie kleine bananenplanten, zeer mooie passiflora. Snel geleverd, goede kwaliteit.

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een online tropisch tuincentrum, waar iedereen kan winkelen om de tuin of een kamer in te richten voor een tropische sfeer. Wij bieden veel winterharde soorten aan zodat ze goed geschikt zijn om het Nederlandse winterklimaat te overleven.

Adres

De Hemmen 23
9206 AG, Drachten
Achter DOK23

Contactgegevens

E-mail: support@teeningapalmen.nl
Tel: 06 59 056 360

Naar de website

Betrouwbaar en transparant

  • Webshop garantie
  • Echte klantfeedback
  • Geen manipulatie
  • Geverifiëerde gegevens