Reviews
TeeningaPalmen
553 Beoordelingen

Beoordeel Teeninga Palmen


Man    Vrouw

98% van de klanten gaven 4 of 5 sterren



Judith
03-07-2020
  8/10
Twee oleanders besteld, frisse planten geleverd, goed verpakt en ze slaan ook goed aan.


Art
03-07-2020
  6/10
I’m afraid my review will not be all that favorable, my plant arrived all bent from being in a too small box. I had to plant it with a stick to straighten it. The service was great however and it arrived real quick. I’m now watching it grow up.


Re
01-07-2020
  10/10
Mooie oleander cadeau gestuurd. Afgeleverd op de doorgegeven tijd. Top !


Jasper
28-06-2020
  8/10
Leuke Japanse bananen plantjes gekocht. Kwamen super gezond aan en goed verpakt!


Fleur
25-06-2020
  8/10
Snelle levering en goede communicatie over dat het product in een andere verpakking zat, maar nog wel hetzelfde was. Goed afgehandeld. Milieuvriendelijk verpakt, maar ik weet niet zo goed wat ik nu met dat hooi moet. Ik ken niemand met een konijn... :)


Els
22-06-2020
  10/10
Hele fijne levering, alles goed verpakt, heel tevreden. Dank je wel.


Geertje
21-06-2020
  8/10
2x besteld en 2 x een prima levering.


J.H. Versteegen
19-06-2020
  10/10
tevreden over bezorging en verpakking


L.m.
18-06-2020
  10/10
Prima verpakt, ondanks crisis snel geleverd. Mooie planten. Bedankt!


Erik R
17-06-2020
  10/10
Snelle levering en goed verpakt. Planten zien er mooi uit.


Wesseling
15-06-2020
  8/10
Gezonde planten, goed verpakt en een snelle levering


Dingena WIJNIA
13-06-2020
  8/10
Topservice heel attent en hele goede planten correct en op tijd verzonden.


De jong
13-06-2020
  6/10
(Deze gebruiker heeft geen tekst geschreven)


Robin
12-06-2020
  8/10
Trachycarpus fortunei besteld.
Jammer dat ik er 2 keer achteraan moest bellen maar de POSTNL verschuild zich lekker achter de Corona Crisis.
Contact met Teeninga was oprecht en fijn zij deden er alles aan op het proces van verzenden te versnellen. En bij binnenkomst perfect verpakt geen beschadigingen niks. Prima website. Aanrader wat mij betreft. Wel even geïnformeerd naar mogelijke plannen om een overstap te maken naar een andere vervoerder (wat ze ook van plan zijn)


Brigitte
11-06-2020
  10/10
Vlot afgehandeld en uitstekend verpakt zodat alles in heel goede toestand is aangekomen, dikke pluim !


Maud Zijlma
11-06-2020
  10/10
Een prachtig vijgje mooi van model.
Heel goed en stevig verpakt.
Kom hier zeker terug als klant.


Van den Berg
08-06-2020
  10/10
Alles goed geregeld


Jill
05-06-2020
  10/10
Schitterend Bananen plant, goed geleverd en goed ingepakt. Super blij mee


Ronald Blom
03-06-2020
  10/10
Ik geef 5 sterren en werd correct, toppie geholpen ivm een nazorgvraagje. Dus niks aan toe te voegen.


Arthur
02-06-2020
  10/10
snelle levering, planten goed aangekomen


Astrid
02-06-2020
  10/10
Super service. Op donderdag besteld en op vrijdag al bezorgd.


Tim T.
01-06-2020
  10/10
Snelle service (plantjes na 3 dagen aangekomen en dit tijdens de corona crisis).
Plantjes lijken gezond en doen het heel goed.
5/5 niets op aan te merken


Yvonne te Braak
31-05-2020
  10/10
Netjes verzorgd
Mooie planten


Harriet
31-05-2020
  10/10
Oa een flinke palm en olijfboom online bij Teeninga gekocht, best tricky, maar het zijn prachtige exemplaren, super blij mee.


Urbain
30-05-2020
  10/10
Snelle levering en goed verpakt !


Gonzalez
29-05-2020
  8/10
?plantje was in orde bij ontvangst prima.


Jilleba
29-05-2020
  10/10
Goed verpakt en snel binnen erg mooie plant dik tevreden!


Patrick Koreman
28-05-2020
  10/10
Zeer snel ontvangen en goed verpakt.


Sieta
28-05-2020
  10/10
Makkelijk te bestellen, snelle levering, super verpakt, mooie kwaliteit …. en dat voor een redelijke prijs! Echt super tevreden met mijn twee olijfboompjes


Rob
28-05-2020
  10/10
Mooie palmen vriendelijk geholpen snelle levering


Loes
28-05-2020
  10/10
Snelle levering. Mooie planten. Erg blij mee


Lin
27-05-2020
  10/10
Uitstekende service


Erwin de Waal
26-05-2020
  10/10
Goede en snelle levering. Product was goed ingepakt.


maarten
26-05-2020
  10/10
Mooie kleine bananenplanten, zeer mooie passiflora. Snel geleverd, goede kwaliteit.


Stephan Otter
26-05-2020
  10/10
Hele mooie trachycarpus fortunei besteld en laten bezorgen. Palmen zaten zeer goed verpakt. Mooie kwaliteit voor een prima prijs! 5/5


Postma
25-05-2020
  10/10
Zeer tevreden!


Roelie
25-05-2020
  10/10
We hebben de siergrassen goed ontvangen. Veel wortel ontwikkeling, dus deze gaan het zeker goed doen. Bedankt.


lisa
25-05-2020
  6/10
palm en slaapboom zijn goed aangekomen! ik ben alleen niet te spreken over de bananenplanten. daar is niks van over.. elk blad is doormidden..


g.e.brouwer
24-05-2020
  10/10
keurig nette verpakking en kwaliteit van waaierpalmen overtrof mijn verwachting.


Patrick
24-05-2020
  10/10
Snelle levering en goed verpakt.
Erg tevreden


Bert
23-05-2020
  8/10
Top palmen en niet duur


Kees Spitters
21-05-2020
  10/10
Snelle levering goed verpakt


ronald
21-05-2020
  10/10
prima geregeld. Snelle levering. Mooie plant.


Monique
21-05-2020
  10/10
Snelle levering en goed verpakt. Was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Zeer tevreden!!


Stefan Haakmat
20-05-2020
  10/10
1e keer hier besteld en heb niks te klagen of aantemerken snel geleverd en alles is heel aangekomen ben zeer tevreden!


Vera
20-05-2020
  10/10
Top bestelling


Vries
19-05-2020
  10/10
1e keer wat besteld en niks te klagen of te verbeteren :) supergoed dus!


Kristiaan
19-05-2020
  10/10
Snelle levering(België) van de Veitchia Merrillii mooi en gezond exemplaar erg goede service top!


Boonstra
19-05-2020
  10/10
Snelle levering. Goed verpakt tegen evt indrogen van de kluit.


Hans
19-05-2020
  8/10
Olijfboompjes opgehaald , alles stond klaar en zag er prima uit
Goede service

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een online tropisch tuincentrum, waar iedereen kan winkelen om de tuin of een kamer in te richten voor een tropische sfeer. Wij bieden veel winterharde soorten aan zodat ze goed geschikt zijn om het Nederlandse winterklimaat te overleven.

Adres

De Hemmen 23
9206 AG, Drachten
Achter DOK23

Contactgegevens

E-mail: support@teeningapalmen.nl
Tel: 06 59 056 360

Naar de website

Betrouwbaar en transparant

  • Webshop garantie
  • Echte klantfeedback
  • Geen manipulatie
  • Geverifiëerde gegevens